Årsmöte&Målningsmöte 22/2

Välkomna på Årsmöte 22/2

klockan 18.00 i Lundskullegården!

Målningsmöte 22/2 direkt efter årsmötet

Efter årsmötet avslut håller vi ett extra möte angående den efterlängtande målningen av Lundskullegårdens fasad! Många av oss bybor har gått förbi huset och sett hur bra det mått av lite ny färg. Det kan nu förverkligas, men inte utan er hjälp! Det ska tvättas, lite skrapning och slutligen målas! Vi vet att den kraften finns i byn, det har vi sett prov på många gånger, närmast i tid har vi takbytet. Det kommer behövas några arbetshelger och ju fler vi är desto mer kan vi dela upp det. Vi får inte heller glömma markservicen som är viktig under dessa helger! Så kom på mötet så gör vi upp en planering så att det detta kan ske på ett smidigast möjliga sätt!

Vi kommer också rösta fram husets nya kulör!

Vi kommer under mötena bjuda på korv och bröd, så ta med er barnen så är kvällsmaten fixad!!

Hjärtligt välkomna!!!

logga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *