God jul och Gottnytt år från oss!


Året som gått, och 2014

Vi sammanfattar året genom att dela ut vår almanacka för 2014.

Vad har då hänt under 2013 i Kinnarumma? Massa saker som vanligt givetvis!
Tänkte berätta om några höjdpunkter!

Mellandagarna 2012-2013 så genomförde byalagets ungdomar ett LAN (datorspelande tillsammans).
Detta LAN besöktes av över 100 ungdomar, som sov 2 eller 3 dagar i Matsalen i Viskafors som vi hyrt för detta ändamål. Detta generade över 8000 timmar med ungdoms engagemang. Jätteroligt evenemang som ungdomarna genomförde galant, en stor eloge till dem.

Vi har under året haft 4 st. pubkvällar. Vi serverar mat, spelar musik och erbjuder en härlig atmosfär för gemenskap. Välkommen du också nästa gång, håll utkik i brevlådan för våra aktiviteter.

Vi har bytt tak på Lundskullegården! Tack vare engagerade människor i byn så har vi bytt hela taket på Lundskullegården. Delvis tack vare denna almanacka som du har i och med att du fått denna lapp.  Så de 60kr almanackan kostar gör skillnad, för att vi skall kunna fortsätta utveckla huset och byn i övrigt. Inbetalningsuppgifter medföljer längst ner.

Onsdagspromenader. Dom har fortsatt precis som tidigare på onsdagar kl 10. Och är uppskattade bland våra daglediga. Jätteroligt tycker vi detta är. Kom med du också!

Kinnarummadagen. Genomfördes som vanligt första lördagen i juni. Även i år får vi kalla det succé. Så mycket folk, på sådan liten plats. Artister som uppträdde. En oerhört populär brännbollsturnering mm. Planeringen för nästa år är redan i gång. Tack till alla som ställer upp i ur o skur.

Detta var ett litet axplock av vad som hänt. Men vi vill tacka alla medlemmar! I år är vi över 600 medlemmar i byalaget så något bra gör vi nog ändå. Men vi vill göra mer! Har du nån idé som kan gynna Kinnarumma med omnejd? Hör av dig till oss i styrelsen så kanske det är något vi kan hjälpa till att driva!
Utan er medlemmar med engagemang o idéer så händer inget. Vi skapar själva våra förutsättningar för en levande ort och landsbygd.

Vi ser fram emot ett spännande 2014. Vi har idéer, ni har idéer. Tillsammans hjälps vi åt att skapa nåt bra.
bland annat skall vi tillsammans med Viskaforshem dela ut en enkät om boende i Kinnarumma och ev. nybyggnation av lägenheter. Nu i vinter hoppas vi få isen spolad och kanske blir några grillkvällar vid isen om vädret tillåter. Vi planerar för att fortsätta renovera huset utvändigt med målning mm. Håll utkik!

Om du inte vill ha almanackan, kan du lämna tillbaka den till någon i styrelsen. Se www.kinnrumma.com för mer kontaktuppgifter.
Väl mött!

God jul och Gott nytt år!
Magnussanta (1)
Kinnarumma byalag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *